Congresbureau Interactie

congresbureau interactie

Interactie!

Interactie is een gecertificeerde en geaccrediteerde Professional Conference Organizer (PCO) en kan alles organiseren wat u nodig heeft voor uw symposium, congres, website, app of verenigingsmanagement. Wij bieden op maat gemaakte diensten in optimale ‘Interactie’.

folder-verenigingenCongresorganisatie en Verenigingsmanagement

Wanneer u met Interactie werkt om enkele of alle aspecten van uw conferenties van uw vereniging of bedrijf uit te voeren, bent u in staat om zich te concentreren op de deelnemers, feitelijke de inhoud en de essentie van het congres en/of de primaire taak van uw vereniging of bedrijf. Interactie kan u nationale en internationale kennis van het gebied en locaties bieden. Interactie heeft een breed netwerk van partners welke een bijeenkomst tot een succes maken. De hulp bij praktische details zoals vervoer, accommodatie, sociaal programma, of meer complexe vereisten, zoals e-services en satelliet-verbindingen, kunnen van onschatbare waarde zijn om een onderscheidend evenement te organiseren.

Wanneer schakelt u Interactie in?

Wij menen dat de beste strategie om de steun van een PCO zoals Interactie te betrekken, is in de vroege fase van het planningsproces. Onze expertise kan uw vereniging of bedrijf helpen om obstakels en mogelijke onnodige uitgaven die gangbaar zijn in de initiatieffase van een conferentie te voorkomen. Wij bieden organisatorische en full service ondersteuning als uw verenigingsmanagement partner. Tijdens deze periode bieden wij ondersteuning bij selectie van locaties en (financiële) haalbaarheid onderzoek, het ontwerpen van een voorlopige begroting, het maken van short-list van leveranciers, potentiële sponsors en het maken van een organisatorisch tijdschema. Bovendien kunnen we helpen met het opstellen en presenteren van offertes van een conferentie voor een bepaalde bestemming.

Het team

Ons team van professionals heeft een langdurige ervaring van meer dan achttien jaar op diverse terreinen en onze teamleden zijn getraind in eventmanagement, organisatiemanagement en financieel management.

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media