Skip to main content

Waar kunnen we u mee helpen?

Bezoek- en postadres

  • Interactie Groep
    NSTZ simulatiecentrum

    Horapark 9
    6717LZ Ede

Klantenservice

Contactpersonen

Voor specifieke vragen kunt u ook direct contact opnemen met uw contactpersoon.
Contactgegevens na sluitingstijd en in het weekend

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0318-693501.

Noodnummer

Buiten deze tijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-2250320. Dit nummer is doorgeschakeld naar Achraf Ftatchi en Niels Luiten. De tijden zijn:

Maandag – vrijdag 07:30 tot 09:00 uur
Maandag – vrijdag 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag – zondag 08:00 tot 23:00 uur

Wij willen u vriendelijk verzoeken dit nummer alleen te gebruiken bij spoedmeldingen.

E-mail

U kunt ook een e-mail zenden naar contact@interactiegroep.nl. Deze e-mail zal worden doorgestuurd naar Achraf Ftatchi en Niels Luiten.

Anita van Zanten

Managing director
anita.vanzanten@interactiegroep.nl

Achraf Ftatchi

Accountmanager marketing en sales
achraf.ftatchi@interactiegroep.nl

Niels Luiten

Webdeveloper
niels.luiten@interactiegroep.nl

Gerben van den Broek

Financieel manager
gerben.vandenbroek@interactiegroep.nl

Jolien Wiegman

Congres- en verenigingsmanager
jolien.wiegman@interactiegroep.nl

Nathalie Jansen

Congres- en verenigingsmanager
nathalie.jansen@interactiegroep.nl

Gerda de Vries

Congres- en verenigingsmanager
gerda.devries@interactiegroep.nl

Liseth van de Hoef

Congres- en verenigingsmanager
liseth.vandehoef@interactiegroep.nl

Marjolein van Zanten

Congres Manager

Florianne van Zanten

Congres Manager

Routebeschrijving

Bus
Lijn 86 halte ‘Hoekelum‘.
Te voet vanaf station Ede/Wageningen
± 10 minuten lopen
U komt het station uit en loopt richting Bennekom. Bij de Reehorst (aan uw rechterhand) steekt u over en blijft u richting Bennekom lopen tot u (na ± 100 meter) aan uw linkerhand een fietspad krijgt. Dat volgt u (het bos in). Na ± 100 meter ziet u dan aan het einde van het fietspad het Nederlands Simulatie- en Trainingcentrum voor de Zorg bij het kantoor van de Interactie Groep.
Vanaf Arnhem: Rijksweg A12
Afrit Ede/Wageningen/Bennekom
Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf, daarna volgt u de eerstvolgende mogelijkheid (vóór De Stadspoort). Bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf. Aan het einde van de weg gaat u linksaf richting de rotonde. Op de rotonde neemt u de 1e afslag rechtsaf (Frans Halslaan). Deze weg blijven volgen (Frans Halslaan naar Zandlaan) tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor het bos in (Horalaan). Hier gaat u de eerste weg links; het derde gebouw links is het Simulatiecentrum NSTZ en het kantoor van Interactie.
Vanaf Arnhem: N224 (Oude Rijksweg)
Afslag Ede Centrum
Blijf de weg volgen onder het gemeentehuis en de spoortunnel door, daarna krijgt u Cultureel Centrum De Reehorst aan uw rechterhand. Bij de rotonde gaat u rechtdoor het bos in (Horalaan). Hier gaat u de eerste weg links; het derde gebouw links is het Simulatiecentrum NSTZ en het kantoor van Interactie.
Vanaf Utrecht: Rijksweg A12
Afrit Ede/Wageningen/Bennekom
Bovenaan de afrit bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf, daarna volgt u de eerstvolgende mogelijkheid (vóór De Stadspoort). Bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf. Aan het einde van de weg gaat u linksaf richting de rotonde. Op de rotonde neemt u de 1e afslag rechtsaf (Frans Halslaan). Deze weg blijven volgen (Frans Halslaan naar Zandlaan) tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor het bos in (Horalaan). Hier gaat u de eerste weg links; het derde gebouw links is het Simulatiecentrum NSTZ en het kantoor van Interactie.
Vanaf Apeldoorn: N304 (binnendoor)
Richting Ede Centrum
Blijf de weg volgen onder het gemeentehuis en de spoortunnel door, daarna krijgt u De Reehorst aan uw rechterhand. Bij de rotonde gaat u het bos in (Horalaan). Hier gaat u de eerste weg links; het derde gebouw links is het Simulatiecentrum NSTZ en het kantoor van Interactie.
Vanaf Wageningen
Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Via het viaduct gaat u de A12 over. Daarna volgt u de eerstvolgende mogelijkheid (vóór De Stadspoort). Bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf. Aan het einde van de weg gaat u linksaf richting de rotonde. Op de rotonde neemt u de 1e afslag rechtsaf (Frans Halslaan). Deze weg blijven volgen (Frans Halslaan naar Zandlaan) tot aan de rotonde. Bij de rotonde gaat u rechtdoor het bos in (Horalaan). Hier gaat u de eerste weg links; het derde gebouw links is het Simulatiecentrum NSTZ en het kantoor van Interactie.