Vacatures en stages

Heb je interesse in werken bij Interactie? Stuur dan een open sollicitatie met CV en foto naar ons toe.

Vacatures


Office- en Verenigingsmanager

Solliciteren tot: 25 augustus 2022.
Als jij organisatorisch sterk bent en aan meerdere projecten tegelijkertijd kunt werken, dan heb jij jouw nieuwe uitdaging gevonden! Je werkt zelfstandig en in teamverband met zeer bekwame en ervaren collega’s. Je managet jouw projecten en bent daarbij het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, (bestuurs)leden en cursisten.

Stages


Wil je je verder ontwikkelen door ervaring op te doen in de praktijk? Dat kan! Interactie biedt MBO- en HBO-studenten de gelegenheid om een leuke en leerzame stage te lopen. Er zijn mogelijkheden voor zowel meeloop- als afstudeerstages. Interactie is een erkend leerbedrijf van de ECABO en van het Landelijk Orgaan Beroepsonderwijs Horeca, Toerisme en Voeding (LOB HTV).

Geef in een mail of brief een duidelijke omschrijving van zowel je opleiding als het doel van de stage (meelopen of afstuderen) en/of de stageopdracht. Voeg daarnaast een CV toe en vertel iets over jezelf en je achtergrond.

Wij bieden een leuke en professionele werkomgeving in een jong en enthousiast team binnen een sterk groeiende succesvolle organisatie.

Je sollicitatie kun je sturen naar:
Interactie Groep
t.a.v. Jolien Wiegman
Horapark 9
6717 LZ Ede
E-mail: info@interactiegroep.nl

Interactie moet je ervaren

Interactie Groep

  • Horapark 9
    6717LZ Ede
  • 0318-693501
  • klantenservice@interactiegroep.nl

Congres- en verenigingsmanagement

Congres- en Organisatiebureau Interactie BV

  • KvK Arnhem: 09112237
  • BTW nummer: NL813621471B01

Interactie Opleidingen BV

  • KvK Arnhem: 50760394
  • Vrijgesteld van BTW.