Skip to main content

Referenties

Dr. L.M.A. Heunks

Ik heb interactie van diverse kanten mogen beleven. Als bezoeker van congressen, als spreker, als voorzitter en als initiatiefnemer van symposia. De organisatie van congressen is professioneel en tot in de puntjes verzorgd. Als spreker valt het me op dat de ondersteuning altijd goed is, of ik nu vertrouw op hun apparatuur of mijn eigen Apple meeneem. Alles is mogelijk.

Het is prettig steeds met dezelfde mensen te kunnen werken en voor elk symposium is een aangewezen medewerker aanspreekpunt.

MAQUET Netherlands

Een groep jonge, vriendelijke en gedreven medewerkers doen er alles aan om de exposities tijdens congressen goed te laten verlopen. Flexibiliteit en een open communicatie staan hoog in het Interactie vaandel.

Tijdens evaluaties wordt er goed geluisterd en ervaringen en suggesties worden serieus genomen. Dit alles geeft een goed gevoel bij het zaken doen met Interactie.

MAQUET Netherlands BV
Hans Waardenburg
Product Manager

Prof. Dr. A.B. Johan Groeneveld

Ik doe zoveel met Interactie, niet te filmen. Congressen, tijdschriften, symposia, enz. Allemaal even gladjes, verzorgd en accuraat. En ook zo voorkomend. In het kader van activiteiten voor onze beroepsvereniging of zomaar zelf. Van harte aanbevolen!

Inge Diepman

De samenwerking voor het congres “Zichtbaar beter, beter zichtbaar” van de apotheekhoudende afdeling van LHV, verliep vriendelijk en correct. Met een open mind voor voorgestelde wijzigingen, waardoor ze hun naam Interactie waarmaakten.

Prof. dr. J.T.A. Knape

Gefeliciteerd met het congres in Rotterdam afgelopen zaterdag. Exclusieve locatie, keurig geklede gastvrouwen en voortreffelijke organisatie. Ik hoop dat mijn bijdrage aan de verwachtingen heeft voldaan.

R.J. Scipio

Ik heb als voormalig penningmeester van de Vereniging Mensa Nederland en heden als penningmeester van Stichting Mensa Fonds goede ervaringen met Interactie bv te Ede voor wat betreft de uitbesteding van onze ledenadministratie, financiële administratie en bijkomende werkzaamheden.

Daarbij hanteer ik de volgende criteria/parameters:
Interactie heeft zich immer aan onderling gemaakte afspraken gehouden, stelt zich flexibel op en denkt mee bij het vinden van oplossingen in onverwachte situaties, is door de onderlinge openheid en transparantie een betrouwbare partner gebleken en heeft sinds de start van onze relatie getoond in het bezit te zijn van inlevingsvermogen in ons als klant.

Met vriendelijke groet,

R.J. Scipio
Penningmeester Stichting Mensa Fonds

Reehorst

Interactie en Reehorst hebben al jaren een bijzonder prettige samenwerking.
Wij beschikken over 38 zalen, een hotel, theater, restaurant en een eigen catering. Daarmee zijn de mogelijkheden voor de klant legio en voorziet zowel Reehorst als Interactie in klantbehoefte.

Kijkend naar de samenwerking zelf, dan kan ik die omschrijven als zeer plezierig! De communicatie verloopt goed en de aanlevering van informatie over en weer is altijd op tijd. Dankzij vaste contactpersonen, het oprecht meedenken en het in oog houden van wederzijdse belangen is het vertrouwen in elkaar groot.

Kortom, de samenwerking met Interactie is er voor ons één met een lintje!

Marleen van Rijn – van Loenen & Mirjam Klerk

Prof. dr. H.J.M. Cools

Met genoegen kijk ik terug op het Symposium ‘Geïnfecteerd door daadkracht! Infectiepreventie: van correctief naar proactief. Naast de inhoud was ook de logistieke organisatie prima.

Dr. Markus Klimek

Het feit, dat wij nu al sinds 2010 een grote internationale Master Class met Interactie organiseren is toch eigenlijk al aanbeveling genoeg…

Dirinco BV

Aan een aantal congressen en workshops die jaarlijks georganiseerd worden, neemt Dirinco met veel plezier deel. Enerzijds om actief in contact te blijven met de artsen, anderzijds om deze vorm van bijscholing mede te faciliteren.

Op het gebied van CRRT en extra corporele bloedbehandelings therapieen, biedt het een belangrijk platform voor het uitwisselen van informatie over de laatste ontwikkelingen.

In goed onderling overleg met de medewerkers van Interactie, geschiedt de uitvoering op efficiente wijze en passend binnen ons communicatiebeleid.

Tjeerd Keizer, Marketing Manager Benelux
Dirinco BV

Congrescentrum De Werelt

Samenwerken voor een goed resultaat.

‘We zijn erg blij met de prettige samenwerking’, aldus Bert Herikhuisen (commercieel manager Congrescentrum.com). ‘Al enkele jaren worden er cursusgroepen ondergebracht in onze locatie congrescentrum De Werelt in Lunteren.

Goede communicatie en vertrouwen zijn sleutelwoorden die op onze samenwerking zeker van toepassing zijn. Wij faciliteren deze bijeenkomsten met veel zorg en aandacht.

De professionaliteit, kennis en ervaring van Interactie maakt hen tot een betrouwbare relatie. We hopen dat we nog vele jaren de groepen in Lunteren mogen ontvangen’.

GreenYourself

Ik ben erg blij dat GreenYourself aanwezig kon zijn op het Nationale Congres Kinderobesitas. We hebben goede contacten kunnen opdoen en ook de groene smoothies werden positief onthaald!
Dankjewel voor je flexibiliteit. Het was fijn dat we deze kans op zo korte termijn nog konden benutten.
Tot in juni op het Nationale Voedingscongres.

Met hartelijke en gezonde groet,
Brenda Bas
GreenYourself