MMM Infectieuze bedreigingen

Schrijf je hier in voor het congres Mythen, Missers en Maatwerk + Meesterwerk Infectieuze Bedreigingen op woensdag 9 september 2020 in het Van der Valk Hotel in Tiel.

MMM Respiratoire insufficiëntie en beademing

In deze MMM zullen deze nieuwe inzichten besproken worden door experts in het veld. De laatste jaren is veel informatie verschenen en state of the art beademing is dan ook veel meer dan een laag teugvolume en voldoende PEEP. Indien u de verantwoording draagt voor deze patiëntengroep, mag u dit congres niet missen. Doordat dit congres heel sterk de verbinding maakt tussen theorie en de klinische praktijk, kunt u de volgende dag deze nieuwe inzichten al toepassen.

Optimale toepassing van antibiotische therapie

Het congres Optimale toepassing van antibiotische therapie vindt plaats op woensdag 7 oktober 2020 in het Van der Valk Hotel te Veenendaal.

Nationale voedingscongres

Schrijf je hier in voor het Nationale Voedingscongres op vrijdag 20 november 2020 in Hotel van der Valk in Tiel.

Voeding en Intensive Care

Op woensdag 25 november en woensdag 9 december organiseren wij de Masterclass Critical Care Nutrition “Voeding & Intensive Care” in het NSTZ te Ede. Een must voor elke zorgprofessional betrokken bij voeding van IC-patiënten

Netherlands International Sepsis Symposium

Sepsis is de belangrijkste reden voor IC-opname. Volgens de nieuwe definitie kenmerkt sepsis zich door falende orgaansystemen. Sepsis is de meest voorkomende oorzaak van overlijden na een infectie. Er is veel onderzoek verricht en elk jaar komen er nieuwe inzichten bij over de vroege herkenning en optimale behandeling van sepsis.

MMM Circulatie

Schrijf je hier in voor het congres Mythen, Missers en Maatwerk + Meesterwerk Circulatie op woensdag 2 december 2020 in het Van der Valk hotel te Tiel.

Begrenzingen aan intensive care geneeskunde

Op woensdag 16 december organiseren wij het Begrenzingen aan Intensive Care Geneeskunde congres in het Van der Valk hotel te Veenendaal.

Voor vragen m.b.t. sponsoring kunt u contact opnemen met Achraf Ftatchi

Email: achraf.ftatchi@interactiegroep.nl

Telefoonnummer: 0318-693501

Inschrijven

Voor het sponsoren van meerdere congressen dient u elk congres apart in te schrijven en het pakket aan te geven dat u wilt sponsoren.


Interactie moet je ervaren

Interactie Groep

  • Horapark 9
    6717LZ Ede
  • 0318-693501
  • klantenservice@interactiegroep.nl

Congres- en verenigingsmanagement

Congresbureau Interactie BV

  • KvK Arnhem: 09112237
  • BTW nummer: NL813621471B01

Interactie Opleidingen BV

  • KvK Arnhem: 50760394
  • Vrijgesteld van BTW.