Skip to main content

Informatie COVID-19

De Interactie Groep organiseert medische scholingen voor o.a. Spoedeisende Hulpartsen en Intensive Care personeel in ons medisch simulatiecentrum. Wij geven de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze cursisten en medewerkers. Wij nemen hiervoor gepaste maatregelen. 

De Interactie Groep volgt de adviezen op van het RIVM en de Rijksoverheid met betrekking tot het nemen van preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

Deelname aan cursus of congres

Alle deelnemers zijn op de hoogte gesteld van de genomen maatregelen voor de specifieke cursus- of congresdatum. Als u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij leveren een actieve bijdrage om essentiële scholing voor dokters op de IC doorgang te laten vinden

Een groot aantal medisch specialisten hebben contact opgenomen over het doorgaan van de FCCS cursus. Deze personen hebben aangegeven graag de cursus te volgen om vervolgens ingezet te kunnen worden op de Intensive Care. Wij hebben daarom besloten voorlopig de FCCS cursussen door te laten gaan. Bij aanvang en tijdens de cursus hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Maatwerk cursusdata voor uw team

Naast onze vaste cursusdata bieden wij u de mogelijkheid om een scholingsdatum vast te stellen voor uw team. Neem contact op met Achraf Ftatchi om de mogelijkheden te bespreken.