Skip to main content

Website ontwikkeling

Uw eigen website voor uw congres

Uw eigen website voor uw congres

Gaat uw voorkeur uit naar een .nl domeinnaam? Of wilt u een internationaal publiek aanspreken? De Nederlandse website op .nl en de Engelstalige op .com; dat kan ook. Alle websites zijn maatwerk, de gebruikte tools zijn gestandaardiseerd en overdraagbaar.

Website ontwikkeling

Interactie heeft veel ervaring met het maken van websites omdat vrijwel ieder congres zijn eigen website heeft. Ook hebben wij websites ontwikkeld voor verenigingen.

Alle websites zijn maatwerk, de gebruikte tools zijn gestandaardiseerd en overdraagbaar. Wij ontwikkelen websites met WordPress.

Iedere website wordt door ons op zijn eigen virtuele server gehost. Dit komt de snelheid en stabiliteit ten goede. Updates en backups worden geautomatiseerd doorgevoerd. Interactie faciliteert alle technische benodigdheden en het beheer daarvan.

Responsive: mobile first

De website wordt in de beginfase van een congres voornamelijk op computers bezocht. Tijdens het congres wordt de website vaak met een mobiel apparaat (smartphone, tablet) bezocht. De weergave moet op beide apparaten optimaal zijn. Onze websites worden ‘responsive’ gebouwd waardoor de content automatisch schaalt, afhankelijk van het apparaat.

Online deelnemerregistratie

Congresdeelnemers moeten zich eenvoudig kunnen registreren. Additionals als specifieke informatie, hotelovernachtingen, workshops en cursusmateriaal kunnen direct worden meebesteld.

Abstract handling

Het volledige proces van abstract handling kan complex zijn. Interactie maakt gebruik van een systeem waarin alle handelingen geautomatiseerd plaatsvinden, van call for abstracts tot en met de beoordeling door reviewers en acceptatie.

E-mail nieuwsbrief

Kopij voor uw digitale nieuwsbrief kan direct bij uw contactpersoon binnen Interactie worden aangeleverd en deze zorgt ervoor dat alle informatie voor de deadline binnen is. Daarna wordt de mailing samengesteld (lay-out, doelgroepselectie) en sturen wij een concept naar een contactpersoon binnen die congrescommissie. Na akkoord wordt de mailing ingepland of direct verzonden.

Wij koppelen het nieuwsbriefsysteem aan uw congreswebsite zodat alle abonnees centraal beheerd kunnen worden. 

E-learning en streaming

Interactie beheert en maakt e-learningsystemen waarbij het mogelijk is om op afstand een congres te volgen via live streaming.

Domeinregistraties

Wij registreren domeinen en beheren DNS records namens onze klanten. 

Virtual private server

Iedere website beschikt over zijn eigen geheugen, CPU, IP-adres en SSD opslag. Deze resources zijn onafhankelijk van andere websites. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress.

Social Media en integraties

Integreer uw Social Media accounts, nieuwsbrief, de congres app en online registratie. Laat alles samenkomen op uw website.

Gaat u een congres of cursus organiseren en bent u op zoek naar een professionele partner?

Neem dan vrijblijvend contact met Interactie op.

Interactie moet je ervaren!