Skip to main content

Sponsoracquisitie

Sponsoracquisitie en gesponsorde sessies voor congressen

Sponsoracquisitie en gesponsorde sessies

Sponsoracquisitie voor congressen

Voor bedrijven lopen de kosten om professionals in hun werkomgeving te bezoeken steeds verder op. Vanwege regelgeving is het voor bedrijven steeds lastiger om zelf geaccrediteerde nascholing te organiseren. BTW-regels hebben het nog lastiger gemaakt. Daarom is het van belang op andere relevante momenten in contact te komen met de doelgroep.

Interactie heeft grote ervaring in het zoeken naar oplossingen. Een scala aan mogelijkheden zijn voorhanden. Van stands tot hospitality rooms, van ontbijtsessies tot awards, van congrestas tot advertentie in het programmaboek. Steeds binnen de ruimte van regelgeving. Ook exclusieve bijeenkomsten zijn mogelijk. Uit evaluaties en sponsormeetings is gebleken dat Interactie de juiste contacten weet te leggen.

Sponsoracquisitie voor congressen

Wekelijks ontvangen wij in het Nederlands Simulatie- en Trainingcentrum voor de Zorg veel deelnemers die gebruik maken van onze systemen en apparaten. U kunt als sponsor ervoor zorgen dat al deze deelnemers uw firmanaam onthouden als zij ons pand na één of meerdere dagen intensief trainen verlaten.

Onze werkwijze

Interactie vertaalt de inhoud van het programma en de behoeften van de deelnemers in kansen voor opdrachtgevers en sponsors. Ons acquisitieteam weet via het uitgebreide netwerk in diverse sectoren altijd het juiste samenspel tussen deelnemer, opdrachtgever en sponsor tot stand te brengen. Acquisitie is maatwerk. En met Interactie is dat een ervaring in ieders belang.

 • Netwerk benaderen voor sponsoring
 • Contract opstellen
 • Financiële afwikkeling
 • Expositie management
 • Handhaving CGR regelgeving

Sponsoring

Interactie heeft een professioneel acquisitieteam dat zich enkel bezig houdt met het regelen van alle sponsormogelijkheden voor uw conferentie.

Wij zorgen voor een propositie de zowel de opdrachtgever als de sponsor positief zal verrassen. U als opdrachtgever kunt rekenen op financiële bijdragen wat het organiseren financieel gemakkelijker en minder kwetsbaar maakt. De sponsoren kunnen hun commerciële vaardigheden uit de kast halen om de deelnemers te enthousiasmeren over alle nieuwe ontwikkelingen.

Additionals

Als sponsor kunt u er tevens voor kiezen om verschillende additionals te sponsoren voor een congres of cursus. De additionals staan vermeld in de propositie. Mocht u een item willen sponsoren die hier niet tussen staat, dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen.

 • Keycords met logo
 • Notitieblokjes
 • Pennen
 • Tasjes met logo
 • Cursus benodigdheden NSTZ

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn met een stand, maar wel uw naam willen verbinden aan een congres/cursus kunt u dat met één van onze additionals doen.

Standparticipatie

Er zijn verschillende manieren van sponsoren. Wij zorgen ervoor dat u als sponsor een overzichtelijke propositie ontvangt met de mogelijkheden.

De proposities bestaan voornamelijk uit:

 • Goud sponsor
 • Zilver sponsor
 • Brons sponsor

Het is altijd mogelijk om contact op te nemen naar aanleiding van de propositie. In veel gevallen kunnen wij ook een propositie op maat voor u maken.

Gaat u een congres of cursus organiseren en bent u op zoek naar een professionele partner?

Neem dan vrijblijvend contact met Interactie op.

Interactie moet je ervaren!