Skip to main content

Communicatie

Communicatie met uw leden en andere betrokkenen

Website ontwikkeling en onderhoud

Interactie levert een groot aantal digitale diensten als website ontwikkeling, onderhoud aan bestaande websites, e-mail nieuwsbrieven en e-learning. Deze diensten zijn in eigen beheer en ontwikkeld voor congressen en verenigingen.

Website ontwikkeling

Interactie heeft veel ervaring met het maken van websites omdat vrijwel ieder congres zijn eigen website heeft. Ook hebben wij websites ontwikkeld voor verenigingen.

Alle websites zijn maatwerk, de gebruikte tools zijn gestandaardiseerd en overdraagbaar. Wij ontwikkelen websites met WordPress.

Iedere website wordt door ons op zijn eigen virtuele server gehost. Dit komt de snelheid en stabiliteit ten goede. Updates en backups worden geautomatiseerd doorgevoerd. Interactie faciliteert alle technische benodigdheden en het beheer daarvan.

Onderhoud bestaande websites

Als uw vereniging al een website heeft, dan bestaat de mogelijkheid dat Interactie het beheer daarvan voert.

Interactie plaatst o.a. content, beheert gebruikersaccounts en publiceert vacatures en nieuwsberichten.

Daarnaast plaatsen wij onze live-chat functionaliteit op uw website en worden WordPress updates en plugins automatisch geïnstalleerd.

E-mail nieuwsbrief

Kopij voor uw digitale nieuwsbrief kan direct bij uw contactpersoon binnen Interactie worden aangeleverd en deze zorgt ervoor dat alle informatie voor de deadline binnen is. Daarna wordt de mailing samengesteld (lay-out, doelgroepselectie) en sturen wij een concept naar een bestuurslid. Na akkoord wordt de mailing ingepland of direct verzonden.

Wij koppelen het nieuwsbriefsysteem aan uw website en de ledenadministratie zodat alle abonnees centraal beheerd kunnen worden. 

Online ledenadministratie

Interactie is een certified reseller van Teamleader. Teamleader is een CRM systeem waarmee wij diverse ledenadministraties beheren. Als certified reseller bieden wij u:

  • Gunstige licentiekosten
  • Ervaring met migratie en inrichting van de ledenadministratie
  • Koppeling met Exact Online (financiële administratie)
  • Integratie met o.a. uw website en nieuwsbriefsysteem
  • Efficiënte werkwijze voor het secretariaat en uw bestuur

Webwinkel fulfilment

Interactie beheert webshops namens onze klanten. Wij bouwen de webshop of nemen het beheer daarvan in samenspraak over. Cursusmateriaal, welkomstpakketten voor leden, boeken en jaarspeldjes zijn voorbeelden van artikelen die wij verzenden namens bij ons aangesloten verenigingen.

Wij hebben het gehele proces, van betaling en financiële administratie tot het verzenden van artikelen voor WooCommerce webshops geautomatiseerd. 

E-learning en streaming

Interactie beheert en maakt e-learningsystemen waarbij het mogelijk is om op afstand een congres te volgen via live streaming.

Domeinregistraties

Wij registreren domeinen en beheren DNS records namens onze klanten. 

Virtual private server

Iedere website beschikt over zijn eigen geheugen, CPU, IP-adres en SSD opslag. Deze resources zijn onafhankelijk van andere websites. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress.

Social Media en integraties

Integreer uw Social Media accounts, nieuwsbrief, ledenadministratie, de congres app en online registratie. Laat alles samenkomen op uw website.

De Interactie Groep is een verenigingsbureau met jarenlange expertise in verenigings- en organisatiemanagement. Uw belangen, doelen en ambities vragen om ondersteuning van professionals, dat is onze kwaliteit.

Zo kunt u zich toeleggen op bestuurlijke kerntaken. Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner? Neem dan vrijblijvend contact met de Interactie Groep op.

Interactie moet je ervaren!