Skip to main content

Deelnemerregistratie

Geautomatiseerd online deelnemerregistratiesysteem

Online deelnemerregistratie

Op jaarbasis registreren wij duizenden deelnemers voor cursussen en congressen. Ons registratiesysteem is gestandaardiseerd waardoor o.a. de boekhouding en andere processen geautomatiseerd zijn. Ondanks de standaardisatie zijn diverse inschrijfopties aan een inschrijfformulier toe te voegen:
  • Vele veldsoorten (tekst, dropdown etc.)
  • Boeken van een hotelkamer en/of diner
  • Inschrijven voor workshops en sessies
  • Bestellen van cursusmateriaal en de verzending daarvan
  • Boekhouding, debiteurenbeheer en online betaalmethoden
Uniek aan het online registratiesysteem van de Interactie Groep is dat wij door onze BTW vrijstelling een maximaal gunstige oplossing kunnen bieden die de prijs voor deelnemers gunstig kan houden en de opbrengst voor u als opdrachtgever gunstig beïnvloed.

Voorbeeld inschrijfformulier

BTW vrijgesteld

Het onbelaste BTW aandeel op het deelnamebedrag bedraagt € 489,00 en wordt door Interactie Opleidingen BV gefactureerd. Over dit bedrag betaalt de deelnemer geen BTW.

BTW 9% (laag)

De voorbelasting over € 32,00 wordt teruggevorderd. Dit leidt tot een maximaal gunstige oplossing die de prijs voor deelnemers gunstig kan houden en de opbrengst voor de opdrachtgever gunstig beïnvloed.

Cursusmateriaal

Het cursusboek van € 89,00 incl. 9% BTW is optioneel te bestellen. Een PostNL pakketzegel wordt automatisch aangemaakt wanneer dit boek besteld wordt.

Certificaat

Het certificaat van € 15,00 (vrijgesteld van BTW) is optioneel te bestellen.

Velden

Vele veldsoorten (tekst, dropdown, bestandsuploads, etc.) zijn beschikbaar. Veldvalidatie en verplichte invoer zijn instelbaar.

Gaat u een congres of cursus organiseren en bent u op zoek naar een professionele partner?

Neem dan vrijblijvend contact met Interactie op.

Interactie moet je ervaren!