Skip to main content

Abstract handling

Abstract handling en posterpresentatie

Abstract handling en posterpresentatie

Call for abstracts en abstract submission

Interactie maakt gebruik van een abstract submission systeem. Auteurs kunnen een voorstel insturen en ontvangen direct een bevestiging. Tot aan de deadline kan een auteur inloggen en zijn of haar abstract wijzigen. Afbeeldingen en tabellen kunnen als losstaande documenten worden geüploaded.

De call for abstracts wordt door Interactie op de congreswebsite geplaatst. Deze kan ook op andere manieren aangekondigd worden, o.a. via social media of een digitale nieuwsbrief.

Abstract review

Na de deadline voor het insturen van abstracts wordt de submission gesloten. De reviewers loggen in op het systeem en kunnen de aan hen toegewezen abstracts beoordelen. Interactie begeleid dit proces en stelt de auteurs op de hoogte van de uitslag en wanneer ze worden ingedeeld in het programma.

Posterpresentatie

Interactie beschikt over een groot aantal posterborden. Hierop kunnen posters worden bevestigd. De borden zijn zwart van kleur en beschikken over verlichting. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de posters digitaal te presenteren op grote televisieschermen in portret-stand.

Gaat u een congres of cursus organiseren en bent u op zoek naar een professionele partner?

Neem dan vrijblijvend contact met Interactie op.

Interactie moet je ervaren!